>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

На спортбазі "Олімп" у Кремінній відкрили басейн і зал для важкої атлетики

На відкриття приїхав Порошенко.

У середу, 12 квітня, у фізкультурному центрі "Олімп" (Кремінна, Луганська область) за участю президента Петра Порошенка було відкрито плавальний басейн і зал для важкої атлетики. Про це повідомила прес-служба голови держави.

Фото: president.gov.ua

Комунальний заклад "Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп»" знаходиться в місті Кремінна Луганської області. З квітня 2015 року в центрі за рахунок обласного бюджету велося будівництво і часткова реконструкція плавального басейну і пов'язаних адміністративно-побутових приміщень. Зокрема, побудовано басейн 25х16 метрів і глибиною 1,85 м, душові кабіни, санвузол, кімнату для тренерів, роздягальні і вестибюль.

Також у фізкультурному центрі побудовано зал важкої атлетики, який включає шість помостів, роздягальню, душову, санвузол, тренерську кімнату. Крім того, відновлено спортивний майданчик з покриттям зі штучної спортивної трави для ігрових видів спорту.

Фото: president.gov.ua

За ініціативою керівництва області було прийнято рішення модернізувати центр "Олімп" у повноцінну базу олімпійської та паралімпійської підготовки спортсменів.

Нагадаємо, що на LB.ua нещодавно вийшов репортаж "Мама Римма" про тренера паралімпійців Римму Старостіну, яка живе на базі "Олімп", і про її вихованців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram