>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу в матчі з "Волинню" не зможе розраховувати на трьох футболістів

"Гірники" спробують перервати серію невдач у п'ятницю у грі проти команди Кварцяного

Луческу в матчі з "Волинню" не зможе розраховувати на трьох футболістів
Фото: ФК "Шахтер"

Донецький "Шахтар" останнім часом виступає невдало. "Гірники" у чемпіонаті України програли "Зорі" і "Динамо", а в ЛЧ упустили перемогу в матчі проти "Порту" (2:2). Однак наставник "Шахтаря" Мірча Луческу не має претензій до своїх вихованців:

"Найголовніше у футболі - результат. Щодо гри мені складно робити якісь серйозні зауваження. "Зоря" за великим рахунком кілька разів перейшла центр поля. Була помилка Фреда, який дав дуже жорсткий пас назад воротареві. Цей момент спровокували, і суперник нам забив. Щодо "Порту" - теж: ми вигравали з рахунком 2:0... Не можу дорікнути футболістам у тому, що вони діяли повільно чи не хотіли перемагати. А про матч із "Динамо" я говорити не буду. Занадто багато вже сказано про цю зустріч. Ми програли всередині другого тайму, коли отримали чотири картки підряд протягом 15 хвилин. Сказати, що в цих трьох зустрічах ми діяли невдало, не можу. Але я завжди побоююся довгих перерв, коли грають збірні. Найважливіший момент - підвести всіх психологічно до спільного знаменника. У нас дуже часто були проблеми після матчів збірних, але сподіваюся, що цього разу все буде по-іншому. Під час пауз у чемпіонаті наші суперники дуже добре готуються до майбутніх матчів. Так було і у випадку з "Зорею". Ми ж мали лише два дні після поєдинків збірних, тому найбільше моє завдання - якнайшвидше повернути всіх у ритм чемпіонату України. Я дивився останні вдалі ігри "Волині" - з "Зорею" і "Дніпром". Також хороший матч був проти "Ворскли", який закінчився нічиєю 2:2. Видно, що команда дуже добре готова фізично. Тому не чекаю простого матчу. Буде складно, але всі розуміють, що нам треба обов'язково здобути три очки.

Втрати? Степаненко індивідуально проводить заняття, Шевчук не братиме участь через червону картку, це природно. Азеведо був травмованим, зараз повернувся в загальну групу. Сімейні проблеми у Марлоса. Він навіть не присутній на тренуванні. Решта готуються до гри з "Волинню". Задоволений матчем, який ми провели в Італії з "Пармою", добре виглядав Чигринський. Сподіваюся, що він відновить свої кондиції. І чинитиме тиск на всіх інших наших центральних захисників".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram