ГоловнаСуспільствоВійна

У Сумах росіяни вдарили по заводу з виготовлення упаковок. Є загиблі (доповнено)

Наразі триває ліквідація наслідків пожежі.

У Сумах росіяни вдарили по заводу з виготовлення упаковок. Є загиблі (доповнено)
Фото: Wikimedia

У Сумах через нічний російський авіаудар поранені дев'ятеро людей. Є загиблі. Триває ліквідація наслідків пожежі. За оновленою інформацією від Офісу генпрокурора, кількість поранених зросла до 11. 

О 10.41 повідомили, що від отриманих поранень під час авіаудару 48-річна жінка померла в лікарні. Згодом під завалами  підприємства знайшли тіло 37-річної загиблої жінки.

Про це повідомили у прокуратурі Сумщини. Росіяни вдарили по підприємству, яке виготовляє упаковки для дитячого харчування, а також соків та побутової хімії, уточнили в Офісі генпрокурора

30 серпня 2024 року близько 01:30 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог завдав авіаудару по підприємству в м. Суми. 

Унаслідок атаки окупантів поранено, за попередніми даними, дев'ятеро осіб.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. 

"За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", – зазначили у прокуратурі. 

Раніше у ОВА повідомили, що Росія поцілила по цивільній інфрастурктурі і порадили щільно зачинити вікна та не виходити на вулицю. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram