ГоловнаСуспільствоЖиття

В один з районів Керчі перестали курсувати тролейбуси, бо електропідстанцію вкрали

Невідомі люди вночі вивезли все електрообладнання.

В один з районів Керчі перестали курсувати тролейбуси, бо електропідстанцію вкрали
Фото: kerch.com.ru

У Керчі, що в окупованому РФ Криму, тролейбуси вже кілька тижнів не їдуть у район Войкова через те, що електропідстанцію, яка забезпечувала цю тролейбусну лінію, вкрали невідомі.

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на місцеве видання KERCH.COM.RU.

"Виконувач обов'язків директора підприємства "Керчміськтранс" Аршалуйс Чахоян розповів журналістам, що близько трьох тижнів тому трансформаторну підстанцію, розташовану на перехресті вулиць Генерала Петрова і Магістрального шосе, вкрали. За його словами, невідомі люди вночі вивезли все електрообладнання. Через цю ситуацію тролейбуси далі за зупинку «Оптика» їхати не можуть", - йдеться в повідомленні.

За інформацією місцевих ЗМІ, справою про крадіжку електричної підстанції займаються правоохоронні органи. Підприємство "Керчміськтранс" зараз укладає договір і оформлює документи з Керченською філією "Крименерго" на спільну роботу з відновлення тролейбусної лінії. Чахоян повідомив, що рух тролейбусів у район Войкова буде відновлено приблизно в кінці липня.

Як повідомлялося, у 2013-му невідомі у Львові викрали з депо трамвай і каталися на ньому по місту, поки він не зійшов з рейок і не в'їхав у будинок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram