ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік запросив дівчину до себе додому і показав їй тіло вбитої бабусі

Дівчині вдалося втекти і викликати поліцію.

У Києві чоловік запросив дівчину до себе додому і показав їй тіло вбитої бабусі
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві 23-річний чоловік запросив у гості жінку, з якою познайомився на сайті знайомств, почав їй погрожувати і показав тіло бабусі, яку задушив.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

До правоохоронців звернулася жінка, яка повідомила, що у квартирі її знайомого на вулиці Зодчих перебуває літня жінка без ознак життя. На місце прибула слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські і лікарі, які констатували смерть загиблої.

Оперуповноважений Святошинського управління Ігор Стасюк розповів, що заявниця познайомилася з чоловіком на сайті знайомств і той запросив її в гості. У квартирі хлопець почав погрожувати їй убивством і показав тіло вбитої пенсіонерки в шафі. Однак жінці вдалося втекти з квартири і викликати поліцію.

"За вказаною заявницею адресою поліцейські виявили тіло 82-річної власниці квартири. У загиблої на голові був поліетиленовий пакет. Під час оперативно-розшукових заходів ми затримали зловмисника у власній квартирі на вулиці Якуба Коласа. Попередньо - смерть жінки настала внаслідок удушення", - повідомили в поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився 23-річний киянин, раніше судимий за викрадення автомобіля. Йому загрожує до 15 років в'язниці за умисне вбивство.

Нагадаємо, раніше поліція завершила розслідування вбивства ювеліра Сергія Кисельова в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram