ГоловнаСуспільствоПодії

Співробітникові поліції вручили підозру в смертельній ДТП у Львівській області

Загинув пасажир автомобіля, за кермом якого перебував слідчий.

Співробітникові поліції вручили підозру в смертельній ДТП у Львівській області
Фото: Львівська область онлайн

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру співробітникові Національної поліції за ч. 2 ст. 286 - порушення правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками.

Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, правоохоронець у стані алкогольного сп'яніння, перебуваючи за кермом автомобіля Daewoo, перевищив швидкість і наїхав на бетонну огорожу на узбіччі дороги. У результаті удару автомобіль перекинувся, а пасажир, який сидів біля підозрюваного, від отриманих травм помер до приїзду швидкої допомоги.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Видання "Львівська мануфактура новин" пише, що аварія сталася 10 листопада близько 04:50 в селі Заріччя Старосамбірського району.

27-річний водій отримав струс мозку з численними пораненнями голови й обличчя і був госпіталізований у Добромиль. Його 28-річний пасажир від отриманих травм помер на місці.

Голова Великосушицької сільради Михайло Середницький розповів LMN, що аварія сталася на проблемному відрізку дороги. "Тут уже не вперше відбуваються аварії, в яких гинуть люди. Перед цим, у лютому, двоє загинуло. Думаю, там потрібні камери, щоб була можливість штрафувати тих, хто порушує швидкість. Оштрафували б одного-другого - і інші боялися б", - розповів він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram