ГоловнаСуспільствоВійна

Із початку доби бойовики 7 разів порушили режим тиші на Донбасі, без втрат

Противник застосував заборонене Мінськими угодами озброєння.

Із початку доби бойовики 7 разів порушили режим тиші на Донбасі, без втрат
Фото: Макс Левин

Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат унаслідок ворожих обстрілів з української сторони не було.

Про це пресцентр штабу ООС інформує у фейсбуці.

"Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, протитанкового ракетного комплексу, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Новотроїцького, біля Лебединського, поблизу і неподалік Опитного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції ООС неподалік Хутора Вільного.

Нагадаємо, 13 жовтня бойовики здійснили обстріл на ділянці розведення сил у Золотому, через що воно відкладається ще на тиждень.

У цілому за минулу добу бойовики 25 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram