ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Про втрати серед ЗСУ не повідомляється.

З початку доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

Зазначається, що бойовики застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив п'ять обстрілів: двічі неподалік Водяного - з мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; поблизу Новотроїцького - зі стрілецької зброї; неподалік Опитного - зі стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. В районі відповідальності угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли: в районі Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї; поблизу Шумів - з міномета калібру 82 мм та автоматичного гранатомета, а також в районі Новозванівки - зі станкового протитанкового гранатомета", - йдеться у повідомленні.

Втрат з української сторони не було.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram