ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі за добу зафіксовано 15 обстрілів, є втрати

Один військовий загинув, ще один - поранений.

На Донбасі за добу зафіксовано 15 обстрілів, є втрати
Фото: flickr/ministryofdefenceua

У понеділок, 2 вересня, в зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано 15 обстрілів з боку бойовиків. У результаті бойових дій один український військовий загинув, ще один отримав поранення, повідомляє пресцентр ООС на своїй сторінці у фейсбуці.

Супротивник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з забороненого озброєння - артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник здійснив 12 обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Водяного, Лебединського, Новомихайлівки, Талаківки, Новотроїцького, Гнутового та Красногорівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" супротивник здійснив три обстріли: біля Новотошківського, Новозванівки і Хутора Вільного.

З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці двічі порушили режим припинення вогню в районі Павлополя. Про втрати не повідомляють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram