ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові затримали "закладника", вилучивши 300 грамів психотропів

Він робив "закладки" з психотропами на території Новобаварського району.

У Харкові поліцейські викрили 25-річного зловмисника, який робив "закладки" з психотропами на території Новобаварського району. Про це повідомляє пресцентр поліції Харківської області.

Фото: hk.npu.gov
Під час особистого огляду в чоловіка вилучили 11 зіп-пакетів з психотропною речовиною по 0,25 г, окрім того, зловмисник на той момент встиг розкласти близько 8 "закладок" у Новобаварському районі. Під час огляду місця проживання хлопця поліцейські виявили два пакети по 150 грамів з психотропною речовиною, ваги та приладдя для фасування.
Фото: hk.npu.gov

Вилучені речові докази направили на експертне дослідження.

Фото: hk.npu.gov

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Фото: hk.npu.gov

У цей час вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу й оголошення про підозру.

Крім того, правоохоронці встановлюють джерело постачання психотропів, а також інших причетних до цього злочину.

Нагадаємо, в серпні цього року Харків прийняв рішення створити міський ресурсний центр для боротьби з наркоманією і допомоги залежним.

Харківська міськрада також має намір виділити бюджет на цільову антинаркотичну програму. Паралельно місто буде виступати за розширення повноважень громадських організацій та їх участь у рейдах місцями незаконної торгівлі наркотиками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram