ГоловнаСуспільствоПодії

Поліцейські, які поранили 5-річного хлопчика, святкували випускний своїх дітей

Зброю, з якої вбили Кирила Тлявова, досі не знайшли.

Поліцейські, які поранили 5-річного хлопчика, святкували випускний своїх дітей
Фото: Татьяна Безрук

Поліцейські, які в Переяславі-Хмельницькому смертельно поранили 5-річного Кирила Тлявова, цього кривавого дня святкували випускний своїх дітей.

Про це повідомив на брифінгу представник кримінальної поліції в Переяславі-Хмельницькому, передає телеканал Прямий.

"Вони святкували випускний своїх дітей. Після того, як були під будинком і проводили стрілянину по пляшках, поїхали далі святкувати", - повідомив він.

Правоохоронці досі не знайшли зброю, з якої вистрілили в 5-річного хлопчика, заявила прес-секретар прокуратури Київської області Мар'яна Гайовська в ефірі Громадського.

"Правоохоронні органи вживають заходів, щоб знайти цю зброю, тому зараз рано говорити, з якої зброї здійснили постріл", - зазначила вона.

Раніше повідомлялося, що у справі про вбивство Кирила Тлявова фігурують чотири людини, серед яких - неповнолітній.

Нагадаємо, 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький п'ятирічний хлопчик, який грався біля власного будинку, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні і доставили в лікарню. Хлопчика прооперували і перевезли до Києва, проте медикам не вдалося його врятувати.

Сьогодні, 4 червня, Голосіївський суд Києва заарештував двох підозрюваних у вбивстві хлопчика - патрульного Івана Приходька та поліцейського Володимира Петровця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram