ГоловнаСуспільствоЖиття

Дві жінки на човні припливли з Росії до Луганської області

Порушниць затримали українські прикордонники.

Дві жінки на човні припливли з Росії до Луганської області
Фото: dpsu.gov.ua

У Луганській області прикордонний наряд, який ніс службу в районі населеного пункту Олександрівка, затримав двох жінок, які на човні переправилися в Україну з Російської Федерації.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

"Затримання відбулося безпосередньо на березі річки Деркул (притока Сіверського Донця, - ред.) прикордонниками Луганського загону, які виконують завдання в районі проведення операції об'єднаних сил. Як з'ясувалося, це були дві жінки, громадянка України і РФ. Вони намагалися потрапити в населений пункт на території України до своїх знайомих. При цьому у громадянки РФ були відсутні документи", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що українку притягнули до адміністративної відповідальності за порушення кордону, а громадянку РФ затримали для встановлення особи і з'ясування всіх обставин правопорушення.

Крім того, вживаються заходи щодо встановлення кола осіб, які сприяють у незаконному переміщенні через державний кордон.

Нагадаємо, раніше росіянка зі співмешканцем намагалася провезти в Україну свою матір у багажнику автомобіля. Їх затримали білоруські прикордонники на пропускному пункті "Веселівка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram