ГоловнаСуспільствоЖиття

У Харкові сьогодні поліція перевірила 5 повідомлень про замінування

Жодне не підтвердилося.

У Харкові сьогодні поліція перевірила 5 повідомлень про замінування
Фото: пресс-служба Нацполиции

Поліція перевірила повідомлення про замінування 5 об'єктів у Харкові 22 квітня. Про це повідомляє прес-служба відділу комунікації Харківської області.

На території Харківського тракторного заводу на Московському проспекті було оглянуто 4300 кв. метрів площі будівлі та 11600 кв. метрів прилеглої території, евакуйовано 300 громадян.

На території Південного залізничного вокзалу правоохоронці оглянули 2500 кв. метрів площі будівлі і 3200 тисяч кв.м метрів прилеглої території, евакуювали 1200 громадян.

У ресторані на вулиці Кромській оглянуто 5 тисяч кв. метрів площі будівлі і 15000 кв. метрів прилеглої території, евакуйовано 15 громадян.

У школі на вулиці Плеханівській - від 4 тисяч кв. метрів площі будівлі, 1000 кв. метрів прилеглої території, евакуйовано 3 людей.

У школі на вулиці Середньоуральській оглянуто 3600 тисяч кв.м метрів площі будівлі і 9800 кв. метрів прилеглої території, евакуйовано 6 громадян.

Протягом обстеження жодних вибухових пристроїв чи небезпечних речовин правоохоронці не виявили. Вирішується питання про внесення відомостей у Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Нагадаємо, за минулу добу в підрозділи Національної поліції надійшло 42 неправдиві повідомлення про замінування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram