ГоловнаСуспільствоЖиття

Поїзд Київ-Варшава потрапив у список CNN кращих у Європі

Усього в цьому списку 21 поїзд.

Поїзд Київ-Варшава потрапив у список CNN кращих у Європі
Фото: Александр Рудоманов

Поїзд Київ-Варшава увійшов до переліку CNN "Кращі нічні поїзди Європи". Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян у своєму фейсбуці.

«Поїзд #1 йде в ЄС!» - написав міністр.

Голова "Укрзалізниці" Євген Кравцов написав у відповідь, що згоден із цим, і закликав тих, "хто ще не подорожував до Європи поїздами Української залізниці, оцінити сервіс і комфорт".

У CNN зазначають, що в поїзді Київ-Варшава пасажири мають можливість доїхати до пункту свого призначення в тримісному купе, двомісному або одномісному. Однак зазначено, що харчування в поїзді немає, тому їжею варто запастися заздалегідь. Проте пасажири зможуть випити вранці чаю чи кави, а також перекусити.

У список також увійшли такі поїзди, як, наприклад, Белград-Бар (Чорногорія), Лондон-Венеція, Таллінн-Москва, Прага-Краків і т.д.

Нагадаємо, в березні "Укрзалізниця" закупила у Крюківського вагонобудівного заводу вагони, в яких є душові кабіни, а в кожному купе - умивальники. На цей момент вагони проходять європейську сертифікацію, після чого будуть курсувати за маршрутом Київ-Відень-Київ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram