ГоловнаСуспільствоЖиття

Пораненого на КПВВ "Мар'їнка" прикордонника вертольотом доставили в лікарню у Києві

Стан здоров'я прикордонника стабільний, загрози життю немає.

Пораненого два дні тому на КПВВ "Мар'їнка" прикордонника вертольотом доставили в лікарню у Києві. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Пораненого на КПВВ Мар'їнка прикордонника вертольотом доставили в лікарню у Києві
Фото: dpsu.gov.ua
Пораненого на КПВВ Мар'їнка прикордонника вертольотом доставили в лікарню у Києві

"До Головного військово-медичного клінічного центру Держприкордонслужби України у Києві скоєно аеромедичну евакуацію військовослужбовця Краматорського загону, який отримав поранення в районі проведення операції Об'єднаних сил на сході України", - йдеться в повідомленні.

Після отримання поранення військовослужбовця доставили в місцеву лікарню, де йому надали необхідну медичну допомогу. Пізніше його перевезли у військовий госпіталь ЗСУ. Вчора офіцера вертольотом ЗСУ доставили до Харкова, а звідти вже прикордонним вертольотом евакуювали до Києва.

"Зараз стан здоров'я прикордонника стабільний і відповідає тяжкості проведеного оперативного медичного втручання. Загрози життю немає", - повідомили у відомстві.

Фото: dpsu.gov.ua

Нагадаємо, офіцер-прикордонник, перебуваючи старшим зміни нарядів на КПВВ "Маріїнка", отримав поранення в ногу в результаті снайперського обстрілу бойовиків у п'ятницю, 5 квітня.

Після обстрілу пропуск осіб і транспортних засобів через КПВВ "Мар'їнка" за рішенням командувача ООС тимчасово призупинено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram