ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні запустили дитячий YouTube з батьківським контролем

В Україні запустили дитячий YouTube з батьківським контролем

Google запустив в Україні дитячу версію YouТube з батьківським контролем.

Як сказано в блозі Google Україна, сервіс орієнтовано на дітей 3-12 років, тому в програму вбудовано велику кількість функцій, які допоможуть батькам контролювати, що і скільки дивляться їхні діти. Наприклад, за допомогою вбудованого таймера батьки можуть контролювати час перегляду своїх дітей. За потреби батьки можуть відключити функцію пошуку роликів для своєї дитини. У такому разі їй будуть доступні тільки відео з автоматично створеної вибірки.

Програму YouТube Kids запустили в США чотири роки тому, там зібрано розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини. "Тут ви зможете знайти улюблені мультфільми ваших дітей, навчальні відео, дати дітям послухати дитячі вірші і пісеньки, а також знайти зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мову, математику чи природу", - зазначили в компанії.

У Google підкреслили, що додаток YouTube Kids є безкоштовним за рахунок підтримки реклами. Усі оголошення в ньому чітко позначено як рекламу і попередньо перевіряють вручну на відповідність правилам розміщення реклами. "Це означає, що на YouTube Kids, наприклад, не дозволена реклама продуктів харчування або напоїв, відеоігор або рекламні ролики, призначені для дітей віком від 12 років, або клікабельна реклама", - підкреслили в Google Україна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram