ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік під приводом перевірки лічильників обкрадав квартири

Зловмисника затримала поліція.

У Києві чоловік під приводом перевірки лічильників обкрадав квартири
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві на Печерську поліцейські затримали квартирного злодія, який представлявся працівником комунальної служби. Після його візиту з квартир киян зникали гроші та цінні речі.

Про це повідомляється на сайті столичної поліції.

З повідомленням про крадіжку до правоохоронців звернулася місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що в її квартиру на вулиці Липській прийшла людина, яка назвалася представником комунальної служби, щоб перевірити показники лічильника світла і газу. Після того, як він пішов, пенсіонерка помітила, що зникли ювелірні прикраси.

Отримавши інформацію та прикмети зловмисника, оперативники встановили його особу та затримали. Ним виявився 32-річний уродженець Тернополя, неодноразово засуджений за крадіжки та шахрайство.

"Ми перевіряємо інформацію, яку отримали під час допиту, адже чоловік зізнався у скоєнні 20 аналогічних правопорушень на території міста Києва", - розповіли в поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка). Затриманому оголошено повідомлення про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, в Івано-Франківську невідомі обікрали квартиру прокурора, підібравши ключі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram