ГоловнаСуспільствоЖиття

Далекобійники заблокували проїзд "євроблях" до пунктів пропуску у Львівській області

Власники "євроблях" продовжують блокувати "Шегині" та "Краківець".

Далекобійники заблокували проїзд "євроблях" до пунктів пропуску у Львівській області
Фото: EPA/UPG

Далекобійники перешкоджають блокуванню пункту пропуску "Рава-Руська" на українсько-польському кордоні у Львівській області. Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на регіональне управління поліції.

Водії вантажівок поставили автомобілі на під'їзді до пункту пропуску і не пропускають до нього автомобілі з іноземною реєстрацією.

Блокування пунктів пропуску "Шегині" та "Краківець" на Львівщині триває. У "Шегинях" "євробляхи" погодилися пропускати кілька автомобілів щопівгодини, а у "Краковці" пропускають рейсові автобуси.

Нагадаємо, увечері 25 листопада поліція почала розслідувати блокування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні у Львівській області. Власники автомобілів на іноземній реєстрації можуть в'їхати в Україну тільки після розмитнення машини або після сплати застави під час тимчасового перебування авто на українській території. Власники "євроблях" не згодні з такими умовами і блокують пункти пропуску.

Сервісні центри МВС заявили про готовність перейти на цілодобовий режим роботи, щоб розмитнити автомобілі усіх бажаючих до завершення перехідного періоду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram