ГоловнаСуспільствоПодії

У польському місті Лодзь п'яний 20-річний українець улаштував смертельну ДТП

Загинула 21-річна студентка з України.

У польському місті Лодзь п'яний 20-річний українець улаштував смертельну ДТП
Фото: Lodzka Policja

У середу, 17 жовтня, 20-річний українець у нетверезому стані влаштував смертельну ДТП у польському місті Лодзь, передає ZAXID.NET.

Як інформує RMF24, громадянин України, який перебував за кермом Hyundai Coupe, близько 4:00 втратив контроль над автомобілем, у результаті чого в'їхав у три будинки на вулицях Нарутовича і Польської військової організації. У момент ДТП чоловік також пошкодив дві припарковані машини.

21-річна пасажирка Hyundai від отриманих травм загинула. Самого водія з травмами голови і ніг доправили в лікарню. Як показала експертиза, в момент ДТП він перебував у стані алкогольного сп'яніння - близько двох проміле алкоголю в крові. Зараз чоловік перебуває в медичній установі.

Фото: Lodzka Policja

У поліції факт ДТП підтвердили, однак нічого не повідомили про національність водія автомобіля.

Після виписки з лікарні на українця чекає звинувачення в скоєнні ДТП у стані алкогольного сп'яніння зі смертельними наслідками. Покарання за цим звинуваченням може сягнути 12 років в'язниці.

Фото: Lodzka Policja

Польське радіо ZET повідомляє, що жертвою ДТП стала 21-річна громадянка України, яка перебувала в країні за програмою польського Національного агентства академічних обмінів. Цього року вона почала навчання в галузі журналістики та соціальної комунікації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram