ГоловнаСуспільствоПодії

Однією з версій стрілянини в Керчі назвали конфлікт студента з викладачами

Владислав Росляков відвідував стрілецький клуб і цікавився зброєю.

Однією з версій стрілянини в Керчі назвали конфлікт студента з викладачами
Фото: соцсети

За попередньою версією, мотивом злочину в Керчі, де студент влаштував вибух і стрілянину у коледжі, міг стати конфлікт з викладачами. Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на інформоване джерело.

"За попередньою версією, хлопець діяв з особистих помислів - у нього були конфлікти з викладачами", - заявив співрозмовник агентства.

Крім того, він розповів, що молодий чоловік відвідував стрілецький клуб, а на місці трагедії виявлено велику кількість боєприпасів.

"На місці виявлено близько 10 пачок рушничних патронів, а також близько 10 саморобних запальних пристроїв і пляшки з коктейлем Молотова. Владислав Росляков відвідував стрілецький клуб і цікавився зброєю", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, також перевіряється версія можливої участі студента в молодіжних екстремістських угрупованнях, однак вона наразі не знайшла підтверджень.

Сьогодні близько полудня у політехнічному коледжі в Керчі стався вибух саморобного вибухового пристрою, а потім і стрілянина. На цю мить відомо про 19 загиблих і 54 постраждалих.

За даними російських ЗМІ, все це зробив один з учнів коледжу, який потім наклав на себе руки.

Як повідомлялося, в Керченському коледжі знешкодили другу бомбу. Вибуховий пристрій виявили в особистих речах підозрюваного у вибухах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram