ГоловнаСуспільствоПодії

Колишньому директору табору "Вікторія" продовжили арешт на два місяці

Наступне засідання суду відбудеться 17 жовтня.

Колишньому директору табору "Вікторія" продовжили арешт на два місяці

Київський районний суд Одеси в четвер, 11 липня, провів чергове засідання у справі про пожежу в дитячому таборі "Вікторія", де 2017 року загинули три вихованки творчого колективу "Адель".

Як повідомляє місцеве видання "Думская", на засіданні допитали трьох свідків, а також продовжили арешт колишньому директору Петросу Саркісяну ще на два місяці.

Першою розповідала про події трагічної ночі 16 вересня 2017 року колишній депутат міськради і керівник благодійного фонду "К" Оксана Дроган, яка живе по сусідству з табором.

Дроган повідомила, що бачила момент початку пожежі, коли поверталася додому від друзів. За її словами, пожежі передував яскравий спалах, після чого в усіх сусідніх котеджах згасло світло.

"Те, що я побачила, неможливо передати словами. За якусь мить уся будівля палала. Діти вибігали роздягнені, босоніж, вони кричали і плакали. В істериці були вихователі, які виводили їх", - розповіла жінка.

Ще двоє свідків у своїх свідченнях заявляли про те, що чули, як керівник колективу "Адель" Тетяна Єгорова кричала, що це вона винна в події.

Наступне засідання відбудеться 17 жовтня - на ньому також збираються допитувати свідків.

Нагадаємо, 15 вересня 2017 року пізно ввечері в одеському дитячому таборі "Вікторія" сталася пожежа: загорілася дерев'яна будівля одного з корпусів. У результаті пожежі загинули троє дітей. Керівництво табору відсторонили від роботи, суд оголосив вирок тільки виховательці Наталії Цокур, відповідальній за пожежну безпеку.

Постраждалими у справі суд визнав 78 осіб, їх позов про компенсацію моральної шкоди становить майже 4 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram