ГоловнаСуспільствоЖиття

Луценко анонсував координаційну нараду керівників силовиків в Одесі

Нараду було перенесено через засідання регламентного комітету Ради.

Луценко анонсував координаційну нараду керівників силовиків в Одесі
Фото: Макс Требухов

В Одесі в четвер, 11 жовтня, відбудеться координаційна нарада правоохоронців.

Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє "112 Україна".

"Хочу проанонсувати, що в цей четвер в Одесі відбудеться Координаційна рада, яку перенесено з сьогоднішнього понеділка на четвер, за участю міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, моїм, а також - керівників фіскальних органів. Ми будемо говорити про ситуацію в Одесі, в тому числі керівників органів місцевого самоврядування", - розповів Луценко.

Раніше він повідомив про скасування координаційної наради правоохоронців в Одесі через засідання регламентного комітету.

Нараду планували присвятити аналізу інформації щодо нападів на громадських діячів.

Нагадаємо, в Одесі цього року сталася серія нападів на громадських активістів. Так, 22 вересня в Одесі стріляли в активіста Олега Михайлика, він потрапив до лікарні в стані клінічної смерті. 25 вересня за справою про напад затримали трьох підозрюваних. Всі затримані - грузинської національності.

Раніше, 2 серпня, в Одесі водій вантажівки ГАЗ скоїв навмисне зіткнення з автомобілем Toyota, в якому були лідери одеської організації "Народного Руху України" Михайло Кузаконь і Григорій Козьма.

24 травня в Одесі було скоєно напад на правого активіста Сергія Стерненка, під час якого він убив одного з нападників.

Раніше Луценко заявив, що напад на радника мера Херсона Катерину Гандзюк замовили представники правоохоронних та державних структур, щоб дестабілізувати обстановку в області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram