ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Лук'янівці через прорив труби утворився "фонтан" висотою з п'ятиповерхівку

У будинках на 18 вулицях відключили холодну воду.

У Києві на Лук'янівці через прорив труби утворився "фонтан" висотою з п'ятиповерхівку
Фото: "Киев. Оперативный".

У Києві на Лук'янівці сталася аварія на мережі холодного водопостачання, в результаті чого в будинках на 18 вулицях відключили холодну воду.

Про це повідомила прес-служба "Київводоканалу" в Фейсбуці.

Тимчасово відсутня холодна вода за такими адресами: вул. Мельникова, 20; вул. Герцена, 12, 14; вул. Євгена Коновальця, 15, 17; пров. Лабораторний, 4; вул. Гомельська; пров. Гомельський; пров. Бурденка; пров. Мінський; вул. Мінська; вул. Зоряна; пров. Зоряний; вул. Олександра Кошиця, 4; вул. Ревуцького, 36; пров. П'ятигорський, 2, 3, 3-А, 4, 5, 6, 7; вул. Біличанська, 24-А, 33, 35; вул. Зодчих, 62; вул. Олевська, 3-Б, 3-В, 3-Г; бул. Вацлава Гавела, 21, 21-А.

У цей час аварійні бригади працюють над ліквідацією аварії. За їхніми словами, на ліквідацію аварії знадобиться близько доби.

У спільноті "Київ Оперативний" у Фейсбуці очевидці опублікували відео, на якому видно "фонтан" води заввишки, як п'ятиповерховий будинок.

Нагадаємо, в 2019 році розрахунковий тариф на послуги з водопостачання та водовідведення, за підрахунками "Київводоканалу", зміниться в середньому на 49,6% і становитиме 23,17 гривні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram