ГоловнаСуспільствоЖиття

Вдову сумського бізнесмена Жука оголосили в міжнародний розшук

Вдову сумського бізнесмена Жука оголосили в міжнародний розшук
Фото: dancor.sumy.ua

Прокуратура Сумської області звернулася в Інтерпол для розшуку вдови депутата Сумської міської ради, екс-директора Департаменту містобудування та земельних відносин Анатолія Жука. Про це повідомляє прес-служба регіональної прокуратури.

"Досудове слідство за фактом вбивства Анатолія Жука триває. Прокуратура вже звернулася в Інтерпол для оголошення підозрюваного в міжнародний розшук і подальшої екстрадиції", - сказано в повідомленні.

Дії підозрюваної кваліфіковано за ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.2 ст.194 (умисне пошкодження майна шляхом підпалу), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України.

Нагадаємо, 2 серпня 2018 року в Сумах у дворі власного приватного будинку батько виявив тіло свого 35-річного сина Анатолія Жука. На тілі потерпілого виявлено два вогнепальні поранення, а поруч знайдено пістолет. Прокуратура повідомила про підозру у вбивстві 31-річній дружині вбитого. Відомо, що в момент убивства вона була поруч із чоловіком, а після приїзду поліції відмовлялася давати свідчення через "погане самопочуття". Наступної ж ночі жінка незаконно перетнула кордон з Росією і попросила там політичного притулку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram