ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловік, який стріляв по охоронцях L`Kafa в Києві, виявився майором ЗСУ

Військовий відпочивав у закладі разом з двома іншими офіцерами.

Чоловік, який стріляв по охоронцях L`Kafa в Києві, виявився майором ЗСУ
Фото: kiev.informator.ua

Чоловік, який уночі 6 жовтня поранив з травматичного пістолета двох охоронців L`Kafa Cafe біля станції метро "Позняки" в Києві, виявився майором Збройних Сил України.

Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.

"Встановлено, що 6 жовтня зазначений військовослужбовець відпочивав в кафе в Дарницькому районі столиці разом з двома іншими офіцерами. Близько 4:00 під час конфлікту і бійки з групою цивільних осіб майор ЗСУ застосував проти останніх травматичну зброю, а саме - зареєстрований особистий пістолет травматичної дії "ФОРТ-12", в результаті чого травмовано двох цивільних", - йдеться в повідомленні.

Майора затримано. Проти нього розслідують справу про хуліганство (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу), оскільки постраждалі госпіталізації не потребували.

Нагадаємо, стрілянина в кафе L`Kafa на вулиці Гришка в Києві сталася о четвертій годині ранку суботи, 6 жовтня. Компанія молодих людей, перебуваючи напідпитку, почала з'ясовувати стосунки з іншими відвідувачами закладу. Охороні довелося вивести молодих людей на вулицю, через що сталася словесна перепалка. Після цього один з відпочивальників дістав пістолет і зробив кілька пострілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram