ГоловнаСуспільствоЖиття

ЗСУ планують розгорнути нову базу в Закарпатській області

Батальйон гірничо-штурмової бригади мають намір розмістити в Береговому.

ЗСУ планують розгорнути нову базу в Закарпатській області
Фото: mil.gov.ua

Міністерство оборони має намір розмістити батальйон гірничо-штурмової бригади в Береговому Закарпатської області. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк на брифінгу, повідомляє прес-служба відомства.

Питання обговорювали під час зустрічі міністра оборони Степана Полторака і голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

"Під час спілкування було розглянуто можливість розташування батальйону 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади в м. Берегове та розвиток інфраструктури військових підрозділів у м. Мукачево та Ужгород. У рамках робочої поїздки відбулася нарада, на якій було обговорено перебіг будівництва об'єктів інфраструктури для підрозділів Збройних Сил України та житла для військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляли, Міністерство закордонних справ України висловило протест тимчасовому повіреному у справах Угорщини в Україні Ласло Папу у зв'язку з низкою недружніх кроків офіційного Будапешта щодо України.

Нагадаємо, наприкінці липня прем'єр Угорщини Орбан заявив, що не вірить у реалістичність прагнень України вступити в ЄС чи НАТО.

Раніше міністр закордонних справ Угорщини Петер Сіярто висловив невдоволення планами Міністерства оборони України відновити військову частину в Береговому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram