ГоловнаСуспільствоЖиття

ДСНС провела навчання з порятунку вболівальників на "Олімпійському"

Рятувальники відпрацювали дії в різних нестандартних ситуаціях.

Рятувальники ДСНС провели спеціальні навчання на НСК "Олімпійський" у рамках підготовки до фіналу Ліги чемпіонів. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Сьогодні ми відпрацьовуємо спільні дії всіх наших підрозділів і працівників стадіону. Ми провели вже багато заходів і маємо досвід забезпечення громадської безпеки. Уже рік ми використовуємо скандинавський досвід забезпечення правопорядку і залучаємо фахівців з Консультативної місії ЄС", - заявив перший заступник міністра МВС України.

Він також зазначив, що за громадську безпеку відповідають не тільки керівники, а й весь особовий склад.

Хімічні підрозділи ДСНС відпрацювали сценарій, коли в натовпі вболівальників виявлено торбу з підозрілою речовиною. Про знахідку рятувальникам повідомили правоохоронці, а ті, своєю чергою, локалізували, обстежили і вивезли невідому речовину для подальшого знищення.

Нагадаємо, 24 травня відбудеться фінальний матч жіночої Ліги чемпіонів між німецьким "Вольфсбургом" і французьким "Ліоном" на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського. А 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів. Почесний трофей розіграють іспанський "Реал" і англійський "Ліверпуль".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram