ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві троє хлопців мало не вбили чоловіка, який заступився за кондуктора

Зловмисники вистрілили потерпілому в ноги і вдарили ножем у живіт.

У Києві троє хлопців мало не вбили чоловіка, який заступився за кондуктора
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліцейські затримали трьох хлопців за поранення чоловіка, який заступився за кондуктора.

Конфлікт між молодими людьми 1997, 2001 і 2002 років народження і постраждалим почався в салоні автобуса. Чоловік заступився за кондуктора, якого хлопці образили за те, що він зробив їм зауваження, повідомляють на сайті поліції.

Суперечка переросла в бійку на вулиці. Один із хлопців дістав зброю і двічі вистрілив у чоловіка.

Потерпілий почав утікати від молодих людей у бік станції метро "Мінська", але один з них наздогнав його й ударив ножем у живіт. Після цього зловмисники втекли.

За попередніми висновками лікарів, в уродженця Вінницької області два проникаючі вогнепальні поранення обох ніг і проникаюче колото-різане поранення живота. Зараз він перебуває під наглядом лікарів.

Завдяки свідченням очевидців за кілька хвилин удалося встановити місцезнаходження підозрюваних. Їх поліцейські разом з відвідувачами затримали у закладі швидкого харчування недалеко від місця злочину.

Двоє неповнолітніх затриманих перебувають на обліку в секторі ювенальної превенції Оболонського управління поліції. Їх повнолітній товариш також у минулому потрапляв у поле зору правоохоронців.

Порушено два кримінальні провадження: за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до восьми років в'язниці.

Вирішується питання про повідомленні затриманим про підозру і обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, в травні минулого року відвідувач McDonald's біля станції метро "Мінська" в Києві одним ударом убив чоловіка, який курив біля ресторану. Пізніше злочинець здався правоохоронцям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram