ГоловнаСуспільствоПодії

Мисливець застрелив односельця в Харківській області, сприйнявши його за зайця

"Сьогодні на Харківщині один мисливець безглуздо позбавив життя іншого". 

У суботу, 11 листопада, мешканець Харківської області на полюванні застрелив односельця, сприйнявши його за зайця. Про цей інцидент повідомив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

"Повне нехтування правилами, встановленими життям, я вже не кажу про правила полювання, призводить до біди. Сьогодні на Харківщині один мисливець безглуздо позбавив життя іншого - односельчанина, якого він сприйняв за зайця, коли той у кущах обробляв тушку раніше вбитого ним зайця. У результаті постраждали дві сім'ї: одна втратила єдиного годувальника і готується ховати батька й чоловіка, а іншу сім'ю чекає слідство й суд", - написав Аброськін у фейсбуці.

Нагадаємо, що подібні випадки стаються нерідко.

У серпні біля села Рудня Старовижівського району Волинської області 35-річний мисливець випадково завдав смертельного поранення місцевому жителю з карабіна "Вепр-308". Того ж місяця в Татарбунарському районі Одеської області під час полювання на птицю чоловік застрелив з необережності іншого мисливця.

У липні два куми пішли на полювання в районі села Гаврилівка Вишгородського району Київської області, будучи в нетверезому стані. Коли вони повернулися, один з них стікав кров'ю і невдовзі помер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram