ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики інтенсивно обстрілювали позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. З півночі зафіксовано дев'ять випадків порушення перемир'я. Сили АТО шість разів відкривали вогонь у відповідь.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Донецькому напрямку вночі недалеко від селища Піски бойовики з великокаліберних кулеметів обстріляли позиції сил АТО. З 5 години ранку і протягом години російсько-окупаційні війська випустили 13 мін калібру 120 мм, 19 мін калібру 82 мм і близько 20 снарядів з танка по укріпленнях військових на підступах до Авдіївки.

Також вранці майже три години терористи били з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу шахти Бутівка. Удень під ворожим вогнем знову опинилися позиції ЗСУ біля Авдіївки і Кам'янки.

На Приморському напрямку бойовики двічі обстрілювали з гранатометів українські укріплення неподалік Водяного. Факти застосування великокаліберних кулеметів зафіксовані і в районі Павлополя. А близько 14:00 біля Талаківки в результаті обстрілу з автоматичного гранатомета отримав поранення один український військовослужбовець.

На Луганському напрямку зберігалася тиша.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 16 разів порушили перемир'я на Донбасі. В результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram