ГоловнаСуспільствоВійна

День в АТО: 31 обстріл, один поранений

На луганському напрямку вперше від початку перемир'я бойовики застосували артилерію. 

День в АТО: 31 обстріл, один поранений
Фото: Макс Левин

У неділю, 17 вересня, бойовики "ДНР" і "ЛНР" 31 раз порушили перемир'я. У відповідь сили АТО 14 разів відкривали вогонь. Унаслідок бойових дій один український військовий зазнав поранення, це сталося біля Новоселівки Другої  в Ясинуватському районі близько 13:00, повідомляється в ранковому зведенні штабу АТО. 

Найактивніші бойові дії були зафіксовані ввечері та вночі в районі Авдіївської промзони, де з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські опорні пункти. З цієї самої зброї двічі стріляли по українських військових на шахті Бутівка.

На луганському напрямку вперше від початку перемир'я противник застосовував артилерію. Так, близько 21:00 бойовики відкривали вогонь з 122-міліметрової артилерії на підступах до Новотошківського. З мінометів калібру 82 міліметри стріляли біля Кримського і Причепилівки, йдеться у звіті.

На приморському напрямку бойовики застосовували зенітну установку в районі Гнутового, а великокаліберні кулемети - двічі поблизу Водяного.

Нагадаємо, що 16 вересня втрат на Донбасі не було.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram