ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули на Донбасі від початку доби

Бойовики 6 разів порушили перемир'я, що почалося опівночі

Двоє військових загинули на Донбасі від початку доби
Фото: Макс Левин

Незважаючи на досягнуті домовленості про дотримання перемир'я з 24 червня, російсько-терористичні бандформування не змогли в повному обсязі виконати взяті на себе зобов'язання. Від початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО на Донбасі.

У результаті обстрілу двоє військовослужбовців Збройних сил України загинули, один боєць дістав поранення, ще один - бойову травму, інформує прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, порушення перемир'я з боку бойовиків зафіксовані на Донецькому і Луганському напрямках. На Приморському напрямку окупанти зброї сьогодні не застосовували. Переважно бандити здійснювали обстріли ще до 8:00 ранку.

На Донецькому напрямку проросійські бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ. Зокрема, вночі бойовики обстріляли один з опорних пунктів українських військових у південному передмісті Авдіївки зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів. З такого самого озброєння, а також з протитанкових гранатометів противник на світанку вів вогонь по оборонних укріпленнях сил АТО поблизу Верхньоторецького. 

 

На Луганській ділянці лінії зіткнення незаконні збройні формування ще на початку доби здійснили обстріл позицій ЗСУ в районі Катеринівки з мінометів калібру 120 мм. Також двічі з автоматичних станкових гранатометів обстріляли українських вояків, які тримають оборону в районі Кримського. Крім того, ще вранці окупанти зі стрілецької зброї били по укріпленнях сил АТО неподалік Троїцького.

Нагадаємо, 23 червня на Донбасі було 48 обстрілів з боку бойовиків "ДНР" і "ЛНР". Поранено двох військових української армії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram