ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернігові дівчатка-підлітки жорстоко побили двох школярок

Відео побиття виклали в інтернет.

В Чернігові група дівчат-підлітків побили 15-річну місцеву школярку. Зараз дівчинка перебуває в лікарні, повідомляє pik.cn.ua

Побиття сталося в неділю, 2 квітня в ТРЦ "Мега". Як розповіла мама постраждалої, дівчинка не знала нападників, вони "причепилася до неї через телефон".

Відео побиття виклали у фейсбуці. Пізніше в мережі з'явилося ще одне відео, де ті ж дівчата побили ще одну чернігівську дівчину. Відео виклала в мережу мати однієї з постраждалих дівчат. На ньому чітко видно, як три дівчини нападають на одну і ще кілька десятків підлітків спостерігають за цим всім і знімають на мобільні телефони.

Як зазначає видання, дівчина-нападниця з відео займається боротьбою.

Слідчим відділом Чернігівського відділу поліції проводиться розслідування за фактами заподіяння тілесних ушкоджень 15-річній чернігівській школярці, повідомляє прес-служба ГУНП обласної поліції. Поліція встановила всіх дійових осіб цього правопорушення. Їх опитали, відповідно до чинного законодавства, у присутності педагогів і батьків. Призначено низку експертиз. До матеріалів кримінального провадження приєднано викладені в інтернеті відеозаписи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram