ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військовослужбовця поранено у зоні АТО в середу

Бойовики 18 разів порушили домовленості про припинення вогню.

Одного військовослужбовця поранено у зоні АТО в середу
Фото: Макс Левин

Незважаючи на досягнуті домовленості про режим припинення вогню, бойовики продовжують збройні провокації проти українських військовослужбовців. За день було зафіксовано 18 обстрілів. Один боєць отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою. З початку доби ворог здійснив 18 обстрілів позицій Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи обстріляли позиції військових в районі Авдіївки. Опорні пункти поблизу Водяного обстрілювали з підствольних гранатометів і стрілецької зброї. По позиціях ЗСУ в районі Пісків і Зайцевого били з великокаліберних кулеметів. В районі Пісків також активно діяв ворожий снайпер.

Поблизу Маріуполя бойовики обстріляли з мінометів 82-го калібру, гранатометів і стрілецької зброї захисників Красногорівки. З великокаліберних кулеметів, підствольних гранатометів і стрілецької зброї терористи вели вогонь по опорних пунктах в районі Павлополя і Водяного. Захисників Широкиного обстрілювали зі стрілецької зброї. Поблизу Новотроїцького працював снайпер.

На Луганському напрямку зі 120-мм мінометів бойовики обстріляли позиції військових в районі Сизого.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці строго дотримувалися режиму тиші і вогонь у відповідь не відкривали", - зазначають у штабі.

Нагадаємо, Донецька фільтрувальна станція, яка забезпечує водою Авдіївку та низку інших населених пунктів з обох сторін від лінії фронту, відновила роботу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram