ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернопільській області жінка зарізала чоловіка, який увірвався в її будинок з битою

Двоє невідомих у масках напали на сімейну пару в їхньому будинку.

У Тернопільській області жінка зарізала чоловіка, який увірвався в її будинок з битою
Фото: tp.npu.gov.ua

У Тернопільській області жінка смертельно поранила ножем чоловіка у масці, який увірвався в її будинок.

Про це повідомляється на сайті обласного управління Нацполіції.

Жінка розповіла, що до приміщення увійшли двоє чоловіків у балаклаві з дерев'яними битами в руках. Один з них почав бити її чоловіка.

У момент нападу жінка перебувала на кухні і тримала в руках ніж. Після цього невідомий вдарив її по голові, почалася боротьба. Захищаючись, вона нанесла чоловікові удар у правий бік, потім обидва нападники втекли.

Потерпілі зателефонували сусіду, який викликав поліцію і швидку допомогу, яка доставила їх у місцеву лікарню. У чоловіка медики констатували перелом руки, у жінки - колоті-ріжучі рани на руках і травми голови, на які довелося накладати шви.

Фото: tp.npu.gov.ua

На наступний день в поліцію надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив труп невідомого приблизно за двісті метрів від будинку, де стався розбійний напад. Як з'ясувалося, загиблим виявився один із нападників - у нього виявили ножове поранення, схоже до того, яке завдала потерпіла.

Фото: tp.npu.gov.ua

Правоохоронці встановлюють особу загиблого, а також розшукують його співучасника. Триває слідство.

Нагадаємо, в селі Сухолуччя під Києвом п'ятеро злочинців спробували пограбувати будинок місцевого жителя, але він дав їм збройний опір і застрелив одного з грабіжників.

Слідчі Вишгородського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.3 ст.187 (розбій) і ст.118 (умисне вбивство з перевищенням меж необхідної оборони або в разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України.

Пізніше за погодженням з прокуратурою кримінальну справу було закрито.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram