ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі впіймали ігромана з 12 розбійними нападами на рахунку

Щоб затримати розбійника, поліцейські тиждень очікували в засідках.

У Дніпрі впіймали ігромана з 12 розбійними нападами на рахунку
Фото: dp.npu.gov.ua

У Дніпрі затримано жителя Чернігова, який скоїв 12 розбійних нападів на пункти швидкої видачі готівки в чотирьох областях України.

Щоб затримати розбійника, співробітники карного розшуку Дніпра влаштували засідки в понад 20 кредитних установах. Майже тиждень близько 100 поліцейських відпрацьовували гуртожитки, готелі і всі можливі місця переховування підозрюваного, ще 50 співробітників очкували можливої появи чоловіки в пунктах швидкої видачі готівки, повідомляють на сайті поліції.

Поблизу одного з них вони побачили схожого на підозрюваного чоловіка. Найімовірніше, зловмисник планував черговий розбійний напад на заклад. Під час затримання розбійник устиг викинути речові докази, з якими планував злочин - гранату РГД-5, темні окуляри, шапочку і рукавички.

"Було встановлено, що 37-річний чоловік, який скоїв 12 розбійних нападів на території 4 областей України - житель м. Чернігів Зловмисник потерпає від ігрової залежності, тому йому постійно потрібні були гроші", - сказано в повідомленні.

Підозрюваного доставили у Дніпровський відділ поліції. Його опитали, речові докази вилучили та долучили до справи. Відомості за цими фактами внесено в ЄРДР за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

20 березня чоловік скоїв два розбійні напади, ще один розбій він вчинив через три дні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram