ГоловнаСуспільствоПодії

Чотири людини постраждали в різанині на проспекті Свободи в Києві

Один з учасників бійки заступився за свою дружину.

Чотири людини постраждали в різанині на проспекті Свободи в Києві
архивное фото
Фото: dn.npu.gov.ua

Чотири людини потрапили до лікарні з ножовими пораненнями в результаті, яка сьогодні вночі сталася на проспекті Свободи в Києві.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції. Пізно ввечері в чергову частину Головного управління столичної поліції зателефонувала жінка і повідомила про бійку між чоловіками на проспекті Свободи недалеко від поліклініки. Патрульні, які приїхали на виклик, застали на місці події пораненого 43-річного чоловіка, який написав заяву. Карета "швидкої" доставила його в лікарню.

Решта учасників бійки втекли, але пізніше від лікарів надійшли ще три повідомлення про чоловіків з ножовими пораненнями.

Оскільки всі поранені перебувають у реанімації, пояснень від них поки що не отримали.

Дружина першого потерпілого розповіла, що вона поверталася додому, тримаючи в руці ліхтарик, чоловік мав зустріти її, але трохи затримувався. Неподалік від поліклініки стояли троє хлопців, яким не сподобалося, що жінка посвітила на них. Грубощі на її адресу обурили чоловіка, який саме підійшов, і почалося "з'ясовування стосунків". Після бійки на місці події залишився тільки найстарший чоловік, який викликав поліцію і лікарів.

Молоді хлопці розбіглися, а коли їм стало погано, родичі викликали "швидку".

Усі вони місцеві жителі, раніше судимі, перебувають на обліку в поліції. Один з них, 26-річний, чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

Слідчі порушили кримінальне провадження за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram