ГоловнаСуспільствоЖиття

Вибухи в Балаклії обмежили зв'язок Харкова з зоною АТО

У МВС попросили водіїв заздалегідь обирати альтернативні маршрути.

Вибухи в Балаклії обмежили зв'язок Харкова з зоною АТО
Фото: EPA\UPG

Через надзвичайну ситуацію рух поблизу Балаклії обмежили для всіх видів транспорту. Потяги, які прямують з Ізюма до Харкова, курсуватимуть тільки до станції Савинці, повідомляє ТСН.

Поїзд Харків-Красний Лиман-Харків тимчасово не курсуватиме. Рейси Київ-Костянтинівка, Бахмут-Харків, Харків-Костянтинівка і Харків-Лисичанськ курсуватимуть за зміненими маршрутами.

Також поблизу Балаклії частково обмежено рух на п'яти автомобільних дорогах. У МВС попросили водіїв заздалегідь обирати альтернативні маршрути.

Зараз обмежено рух на трасах: О-210103 Балаклія - Яковенкове, 0-40 км; Г-78 Харків-Зміїв-Балаклія-Гроховатка, 77-90 км; Т-21-10 Шевченкове-Балаклія-Первомайський-Кегичівка, 22-43 км; О-210102 Балаклія-Бригадирівка, 0-10 км; З-210131 під'їзд до села Вербівка, 0-1 км.

"Рух пасажирського транспорту на залізничній станції "Балаклія" призупинено. У прилеглих до місця події районах заборонено рух автомобільного транспорту. На залізничній станції "Шебелинка" чергують два пожежні потяги", - зазначив заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Петро Коротинський.

Нагадаємо, вночі в місті Балаклія Харківської області на території найбільшого в Україні військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією танкових і артилерійських снарядів 125 і 152 мм. За даними військової прокуратури, причиною пожежі стала диверсія.

З Балаклії і прилеглих сіл евакуювали 20 тисяч людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram