ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові розпочав роботу сервіс виклику таксі Uber

Мінімальна вартість поїздки - 14 гривень.

У Львові розпочав роботу сервіс виклику таксі Uber
Фото: wealthdaily.com

Міжнародна технологічна компанія Uber, творець однойменного мобільного додатку для виклику автомобілей, з 23 лютого 2017 року почала роботу у Львові.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомили в компанії, у Львові буде доступний сервіс uberX (автомобілі стандартного класу), ціни на поїздки з яким починаються від 14 грн. Тарифи становитимуть: 4 грн - за подачу автомобіля, 5 грн - за кожний кілометр шляху.

З першого дня у Львові можна буде оплатити поїздки з Uber як готівкою, так і за допомогою зареєстрованої в додатку банківської картки. Користувачі зможуть дізнатися розрахункову вартість поїздки заздалегідь, до підтвердження замовлення.

Після закінчення кожної поїздки користувач отримає на адресу електронної пошти квитанцію з інформацією про місце подачі автомобіля, маршрут, карту поїздки, дані про водія і деталізацію вартості.

Uber - міжнародна технологічна компанія, творець однойменного мобільного додатку виклику автомобілів з персональним водієм. Додаток працює в більш ніж 500 містах і 80 країнах світу.

Нагадаємо, Львів став третім містом України після Києва та Одеси, де запущено сервіс Uber.

Проти Uber активно протестують "традиційні" таксисти в усьому світі, оскільки онлайн-сервіс надає нижчі ціни на проїзд і позбавляє їх замовлень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram