ГоловнаСуспільствоВійна

Уранці бойовики обстріляли Авдіївку з "Градів"

Ремонтні бригади не можуть почати роботи.

Уранці бойовики обстріляли Авдіївку з "Градів"
Фото: dn.npu.gov.ua

Уранці, 1 лютого, бойовики знову обстріляли Авдіївку Донецької області з "Градів".

Про це повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський у Фейсбуці.

"Близько 8-ї години ранку околиці Авдіївки обстріляли з "Градів". Пошкоджено близько 20 будинків, поранено одного жителя. Дані зараз уточнюємо", - написав він.

Жебрівський також зазначив, що станом на 11:00 так і не вдалося домовитися про режим тиші для проведення ремонтних робіт.

"Ми так і не отримали письмової гарантії припинення вогню від російської сторони в СЦКК. Наші ремонтники не можуть виїхати на місце для проведення робіт з відновлення електропостачання в Авдіївці", - додав він.

Нагадаємо, через обстріли ввечері в понеділок була перебита остання лінія електропостачання Авдіївки. У результаті місто залишилося без води, без електрики і без теплопостачання. Вночі в тепломережі Авдіївки завдяки коксохімічному заводу вдалося підтримати температуру теплоносія на рівні 35 градусів на вході і 29 на виході. Температура у квартирах становила 14-16 градусів.

Росія гарантувала, що бойовики припинять обстріл Авдіївки з 10:00 до 17:00 у вівторок заради ремонту систем життєзабезпечення міста, проте рембригадам так і не вдалося взятися до роботи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram