ГоловнаСуспільствоЖиття

Подаруйте друге життя одягу, який більше не носите

Є така прикмета: позбувшись старої речі, ви обов'язково придбаєте чимось новим.

Подаруйте друге життя одягу, який більше не носите

Тому не потрібно зберігати в шафах і шифоньєрах старий одяг, який ви більше не носите і носити не будете. Він тільки збирає пил і займає місце. Звичайно, якщо йдеться про брендовий одяг, про дорогі шуби і пальто, шкіряне взуття в хорошому стані, то позбутися від усього цього не так просто, адже на ці речі були витрачені доволі немаленькі суми. Однак якщо речі набридли, нехай це вас не зупиняє: будь-який одяг і взуття сьогодні можна легко продати.

Продаж одягу

Величезна кількість жінок мріє про те, щоб купити шубу, проте не може собі дозволити це зробити з огляду на високу вартість будь-яких хутряних виробів. Ці жінки регулярно відвідують сайти з оголошеннями про продаж шуб б/в, і дуже часто набувають верхній одяг своєї мрії саме таким чином. Тож якщо ви не знали, куди подіти шубу, яка все ще в хорошому стані і не вийшла з моди, чому б не продати її? Це і ваша вигода, оскільки ви отримаєте за непотрібну річ хороші гроші, і покупець буде радий.

Точно так само продаються і куртки жіночі, костюми, сукні, взуття, аксесуари і будь-які інші речі. Завжди знайдуться люди, які подарують нове життя тим речам, які вам більше не потрібні і просто припадають пилом у помешканні.

Що повинно бути в оголошенні

Щоб той чи інший одяг або взуття знайшли нового господаря, потрібно, по-перше, вибрати популярний ресурс з пропозиціями про продаж, а по-друге - правильно скласти оголошення. Наприклад, великою відвідуваністю потенційних покупців може похвалитися сайт http://besplatka.ua/, де зібрана велика кількість усіляких оголошень, тож можете скористатися його послугами. Що ж стосується оголошення, важливо, щоб воно містило:

  • чіткі фотографії виробу з усіх ракурсів;
  • вказані розмір, довжину, обхват у сантиметрах;
  • опис кольору і матеріалу, з якого одяг або взуття виготовлені;
  • оцінку стану (задовільний, хороший, відмінний);
  • вартість.

Що детальнішим буде ваше оголошення, то швидше ваша річ знайде нового власника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram