ГоловнаСуспільствоВійна

В результаті штурму бойовиками авдіївської промзони поранені троє бійців ЗСУ, є загиблі, - штаб

Штурм промзони Авдіївки почався сьогодні вранці

В результаті штурму бойовиками авдіївської промзони поранені троє бійців ЗСУ, є загиблі, - штаб
Леонид Матюхин, спикер АТО

В результаті ранкового штурму бойовиками в районі промзони Авдіївки поранені троє українських бійців, точної цифри загиблих немає, проте втрати були, заявив в ефірі"112 Україна" спікер штабу АТО Леонід Матюхін.

"Тактика у бойовиків та ж, що і на Світлодарській дузі: вони стріляли щонайменше годину з мінометів, гранатометів, всього що у них є на озброєнні. Близько 7 години ранку вони намагалися атакувати наші позиції. Мета була проста: хотіли спробувати вибити з наших позицій. Думаю, ті, хто їх відправляли, добре знали, що у них нічого не вийде... напевно хотіли, щоб більше загинуло. Наші атаку відбили, бій був досить жорстким, у нас є втрати, у них, звичайно, втрати більші, але через їхні втрати ми не дуже переживаємо", - повідомив Матюхін.

Раніше в штабі АТО повідомили, що бойовики рано-вранці 29 січня обстріляли авдіївську промзону зі стрілецької зброї і мінометів, після чого влаштували штурм позицій українських військових, сили АТО зазнали втрат. Також сьогодні вранці у центрі Авдіївки виявили не розірваний снаряд, який прилетів з окупованої території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram