ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 55 разів обстріляли позиції ЗСУ, били із забороненої артилерії – штаб

Одного військовослужбовця поранило.

Бойовики 55 разів обстріляли позиції ЗСУ, били із забороненої артилерії – штаб

В зоні проведення антитерористичної операції у суботу зафіксовано 55 обстрілів ворожих позицій Збройних сил України, поранений один боєць, повідомили в штабі АТО.

"Окупанти продовжують обстріл наших позицій на всіх напрямках, зокрема і з важкого озброєння. За минулу добу зафіксовано 55 обстрілів. Одного нашого військового поранило", - випливає з повідомлення на сторінці у фейсбук прес-центру штабу АТО в неділю вранці.

На Маріупольському напрямку - зі 122-мм артилерії бойовики обстріляли – Широкине, Талаківку, Лебединське та Водяне. З мінометів різних калібрів обстрілювали Красногорівку, Широкине і Новотроїцьке. З гранатометів і стрілецької зброї - Широкине, Талаківку, Мар'їнку, Новотроїцьке, Лебединське та Водяне. По Новотроїцькому і Гнутовому неодноразово вогонь вели снайпери. По Широкиному стріляли БТРи бойовиків.

На Донецькому напрямку - зі 120 і 82-мм мінометів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї вели вогонь по Авдіївці, Кам'янці, Зайцевому, Луганському та Троїцькому.

На Луганському напрямку бойовики зі 122-мм артилерії обстрілювали Кримське, а з гранатометів - Троїцьке та Новозванівку.

Нагадаємо, 27 січня бойовики 60 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців. В результаті троє бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram