ГоловнаСуспільствоВійна

Дезертири розстріляли російського офіцера, який намагався їм перешкодити втекти - ГУР

Вбивство офіцера назвали "втратою під час обстрілу силами АТО"

Дезертири розстріляли російського офіцера, який намагався їм перешкодити втекти - ГУР
военные РФ на Донбассе

У Луганській області троє російських найманців під час втечі з бойових позицій російських окупаційних військ розстріляли російського офіцера, повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"28 січня ц. р. троє військовослужбовців 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ зі зброєю самовільно залишили бойові позиції й розстріляли російського офіцера, який намагався їм перешкодити", - йдеться в повідомленні розвідки, опублікованому в Facebook.

За даними ГУР, командування полку розшукує дезертирів, а вбивство офіцера в доповіді командуванню корпусу прикрили як втрату під час обстрілу передових позицій силами АТО.

Крім того, як повідомила розвідка, окупанти 27 січня з вогневих позицій у н. п. Кадіївка обстріляли з артилерії околиці н. п. Брянка, щоб звинуватити сили АТО в порушенні режиму припинення вогню.

Нагадаємо, що за даними української розвідки, командування російсько-терористичних військ на Донбасі пообіцяло з січня 2017 року виплачувати найманцям 9000 рублів (4161 грн) у місяць за несення служби на передових позиціях і участь в зіткненнях з особовим складом сил АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram