ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 36 разів обстріляли військових у неділю

Ситуація дещо стабілізувалася

Бойовики 36 разів обстріляли військових у неділю
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики на Донбасі 36 разів обстріляли позиції військових, в тому числі на Маріупольському напрямку - 17, на Донецькому - 15 і на Луганському - 4 рази.

На Маріупольському напрямку по опорних пунктах ЗСУ поблизу Мар'їнки, Новотроїцького та Гранітного ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, а біля Мар'їнки - з БМП. З настанням сутінків і до півночі противник активізувався і обстрілював позиції військових поблизу Старогнатівки і Тарамчука з кулеметів і гранатометів, а біля Водяного, Талаківки і Чермалика - з мінометів різних калібрів, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку тричі з мінометів обстрілювали опорні пункти поблизу Троїцького, Новоселівки Другої і Авдіївки, а біля Зайцевого і Новгородського стріляли з великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів. По захисниках шахти Путилівської (Бутівка) ворог вів вогонь зі стрілецької зброї і мінометів, а біля Опитного - з БМП.

У Луганській області укріплення підрозділів ЗСУ в районі Попасної обстрілювали з протитанкових ракетних комплексів, а біля Новоолександрівки і Новозванівки - з автоматичних гранатометів і 82 мм мінометів.

Нагадаємо, бойовики в суботу випустили по ЗСУ 130 мін і понад 100 снарядів, кількість обстрілів становила 55. Поранення отримали троє військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram