ГоловнаСуспільствоВійна

Міноборони спростовує інформацію про загиблих під Авдіївкою

За минулу ніч поранено ще трьох військовослужбовців.

Міноборони спростовує інформацію про загиблих під Авдіївкою
Архив
Фото: job-sbu.org

Інформація про численні безповоротні втрати в рядах Збройних Сил України минулої ночі не відповідає дійсності. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Інформація, яку оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook народний депутат України Євген Дейдей, щодо численних безповоротних втрат у рядах Збройних Сил України протягом цієї ночі, не відповідає дійсності!"- йдеться в повідомленні.

"За перевіреною інформацією, за минулу добу (станом на 00.00) жоден український військовослужбовець не загинув, 12 бійців отримали поранення. Всім військовослужбовцям надається невідкладна медична допомога.

Також, за попередньою інформацією, (станом на 14:00 12 червня), в результаті бойових дій за минулу ніч втрати сил АТО складають: троє військовослужбовців поранено", - повідомляє Міноборони.

Міноборони також зазначає, що в районі проведення антитерористичної операції на передових позиціях сил АТО немає жодного підрозділу, який не входить до складу Збройних Сил України та інших силових відомств, задіяних в АТО.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради від фракції "Народний фронт" Євген Дейдей заявляє про загибель 4 і поранення 13 українських військовослужбовців у результаті обстрілу бойовиками Авдіївки (Донецька область) в ніч на неділю.

Як повідомляє ZN.ua з посиланням на волонтерів, частково обвалилися конструкції будівель шахти Бутівка в результаті нічного артобстрілу бойовиків.

Спікер Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що 12 українських військовослужбовців отримали поранення під час антитерористичної операції 11 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram