ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомляє про поранення 12 бійців

Поранена дитина.

Штаб АТО повідомляє про поранення 12 бійців
Архив
Фото: mil.gov.ua

12 українських військовослужбовців отримали поранення під час антитерористичної операції 11 червня. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій, на щастя, жоден наш військовий не загинув, але 12 українських військових отримали поранення", - повідомив він.

Зокрема, 5 військових поранені близько шахти "Бутівка" в Донецькій області, ще 5 - в селищі Новотроїцьке (Донецька область).

По 1 військовому поранено в результаті гранатометного обстрілу біля Красногорівки і Майорська (обидва - Донецька область).

За минулу добу бойовики вели обстріл на луганському, донецькому і маріупольському напрямках.

Зокрема, в результаті обстрілу терористи в Авдіївці (Донецька область) поранили дитину.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", за словами Мотузяника, інформація про загибель чотирьох українських військовослужбовців в Авдіївці в ніч на неділю, про що повідомили в батальйоні "Київ-1" і в організації "Карпатська Січ", зараз перевіряється.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради від фракції "Народний фронт" Євген Дейдей заявляє про загибель 4 і поранення 13 українських військовослужбовців у результаті обстрілу бойовиками Авдіївки (Донецька область) у ніч на неділю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram