ГоловнаСуспільствоЖиття

І розквітне парк ... на даху Київради

Парки над дахах будівель запропонував висаджувати Олександр Бригинець, голова постійної комісії Київської міської ради з питань культури та туризму.

І розквітне парк ... на даху Київради

Щоб втілити ідею в життя, він навіть підготував проект рішення «Про організаційні заходи щодо впровадження проекту «Парк у власному домі», інформує прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

«Колись Київ був одним з найзеленіших міст світу, але згадаймо про темпи винищення зелених насаджень. Саме тому я пропоную створювати парки на дахах, що вже давно практикується по всьому світі», - каже Бригинець.

Спочатку депутат пропонує закласти парки на готелів, адміністративних споруд, гіпермаркетів, розважальних центрів. А почати він готовий з даху Київради.

«Тоді проводити екскурсії можна буде не лише коридорами, але й дахом Київради”, - оцінює Бригинець матеріальні вигоди такого рішення. Втім, депутат знає, що забудовники будуть не в захваті від зеленого „креативу”, який вимагає додаткових інвестицій. А тому пропонує підтримати проект «Парк у власному домі» через бюджети різних рівнів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram