ГоловнаПолітика

Зеленський назвав себе протилежністю Порошенка

"Я чесна, порядна людина, яка вболіває за цю країну".

Зеленський назвав себе протилежністю Порошенка
Фото: Макс Требухов

Президент Володимир Зеленський назвав себе протилежністю до свого попередника Петра Порошенка та заявив, що лише його балотування не дало п'ятому президенту піти на другий термін.

Про це він сказав на пресконференції в середу.

"Якби я не балотувався, президентом України став би пан Порошенко. Тому в мене питання: а хто для вас кращий – пан Порошенко на другий термін чи пан Зеленський, який він є", – заявив Зеленський.

Він підкреслив, що "всім" відрізняється від Порошенка.

"Я чесна, порядна людина, яка вболіває за цю країну. Я, може, не так красиво спілкуюся українською, як президент Порошенко. Так і є, але я поважаю цю країну, поважаю громадян України, поважаю українську мову, поважаю кожного", – сказав Зеленський.

Президент також висловив упевненість у тому, що "вирок Порошенку ще попереду".

"Що стосується вироку Порошенку – я впевнений у цьому і впевнений, що все це ще попереду… Я думаю, вони так керували країною, що їх чекає дуже багато різних пригод і різних вироків. Не хочу про це говорити, тому що це все-таки повноваження не мої, а вироки суду", – підкреслив президент.

Нагадаємо, що у 2019 році Зеленський назвав обрання Петра Порошенка у 2014 році помилкою і сказав, що його висунення в президенти стало результатом подвійної політики влади України. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram