ГоловнаПолітика

Нардепка заявила про алібі у фігурантки справи про вбивство Шеремета

Яна Дугарь у липні 2016 року була на Донбасі.

Яна Дугарь
Фото: facebook/Яна Дугарь
Яна Дугарь

Депутатка Верховної Ради Яна Зінкевич заявила, що одна з підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета була в зоні АТО, коли стався злочин.

"Уранці будемо пробиватися до Яни Дугарь. На фото - довідка, яка підтверджує перебування Яни в АТО на момент убивства Шеремета. Докази, які були надані щодо Яни, абсурдні навіть за своєю суттю і притягнуті за вуха", - написала вона у фейсбуці.

У довідці про участь особи в Антитерористичній операції йдеться, що старший солдат Яна Дугарь у період з 3 червня 2016 року по 26 вересня 2016 року брала участь в АТО на території Донецької та Луганської областей.

Автомобіль, за кермом якого перебував Павло Шеремет, підірвали в центрі Києва 20 липня 2016 року.

У той самий час, за версією слідства, 15 і 18 липня Дугарь фотографувала камери спостереження в районі вбивства Шеремета. Поліцейські вважають, що вона проводила розвідку на місцевості.

Нагадаємо, що Дугарь - одна з п'яти підозрюваних у справі про вбивство журналіста Шеремета. Слідство вважає, що вибухівку заклала волонтерка, дитяча лікарка Юлія Кузьменко за допомогою рокмузиканта, військового Андрія Антоненка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram